Velg en side

Ekte møbelsnekkere – av den typen som elsker faget sitt – står på for at du skal sitte igjen med et enestående produkt. Ikke én plate er lik en annen. Relieffvegg finnes i en rekke farger og overflater, og de er svært enkle å montere.

Relieffvegg er topp moderne – og setter standarden for fremtidens estetikk.

Samtidig gir Relieffvegg deg assosiasjoner til det tradisjonelle. Veggpanelet føles kjent, kjært og nært, og gir deg følelsen av å ha vært der i generasjoner. Kreative hobbysnekkere og byggmestere gis uante muligheter til å finne på kreative løsninger, samtidig som at monteringen er såre enkel.

Relieffvegg gjør seg utmerket i tørre rom i hjemmet så vel som på hytta, og fins i en rekke ulike farger og nyanser. Panelene svært enkle å montere. De måler 550x360mm, produseres som et superenkelt puslespill og har ferdigborede skruehull. Matchende start- og avslutningslister i matchende farge fås som tilbehør.

http://www.relieffvegg.no/